Betrouwbaar1 Kwaliteit2 Flexibel3 Betrouwbaar4 Kwaliteit5
Carousel Slideshow

Samen bouwen aan uw toekomst

Hogenbirk Bouwadvies

Referenties

Julia s, Turfmarkt Den Haag
Voor NS-Stations hebben wij het projectmanagement van een Julia s aan de Turfmarkt uitgevoerd. We hebben de winkel leeg laten slopen en het geheel weer opgebouwd tot wat het nu is. Een prachtige winkel in het centrum van Den Haag.
Kiosk, Haarlem
Voor NS-Stations hebben wij de directievoering van de Kiosk in het station van Haarlem gedaan. Het is een prachtige locatie in een monumentaal station. Omdat het een monumentaal pand is, hebben we in samenwerking met de monumentencommissie van de gemeente Haarlem de verbouwing uitgevoerd.
Leger des Heils Trompendaal, Hilversum
Voor het Leger des Heils hebben wij het bouwkostenmanagement en de directievoering gedaan voor de nieuwbouw van gebouw 3 en 4 in Hilversum. Wij waren bij dit project betrokken vanaf het voorlopig ontwerp. Vanaf het voorlopig ontwerp hebben we de kosten in beeld gebracht. De opdrachtgever heeft deze kennis van bouwkosten gebruikt om de gebouwen te optimaliseren en binnen budget te blijven. Na het definitief ontwerp en de bijbehorende DO-raming hebben we met de architect de aanbesteding in gang gezet. De aanbesteding is positief uitgevallen, waardoor het project in de uitvoeringsfase is terecht gekomen. Tijdens de uitvoering heeft HBA de directievoering mogen doen. Het mooie is dat je van de hoed en de rand weet omdat je vanaf het begin bij het project bent betrokken. Een mooi project in een rustieke omgeving. Klik hier voor een filmpje dat je in vogelvlucht meeneemt door het proces en project.
Villa Flora, Floriade
Het is al enige tijd geleden, maar het is een noemenswaardig project. Voor dit project hebben wij het bouwkostenmanagement mogen doen. Het specifieke is dat het een groen gebouw is geworden met betonkern activering en allerlei andere milieu besparende maatregelen. Het is natuurlijk de Floriade, dus groen bouwen was erg belangrijk. Kenmerkend aan dit gebouw is het dak met de parabolen. Er is nog steeds onenigheid over wat de Floriade Venlo heeft gebracht. Wat blijft, is een mooi gebouw dat binnen budget is gebouwd.