Betrouwbaar1 Kwaliteit2 Flexibel3 Betrouwbaar4 Kwaliteit5
Carousel Slideshow

Samen bouwen aan uw toekomst

Hogenbirk Bouwadvies

Wie zijn wij?

In mijn vrije tijd ben ik bezig met creativiteit. Naast gezin heb je ook je ontspanning nodig. Deze ontspanning haal ik uit het maken van schilderijen. Bij zin, tijd en gelegenheid houd ik mij hiermee bezig. Een korte impressie van de creativiteit is op onderstaande foto's te zien.

Met dezelfde creativiteit kijkt HBA naar bouwprojecten en sturen deze aan. Een schilderij is niet in een keer af. Om een mooi effect te krijgen breng je laag na laag aan. Het spannende is als de onderliggende lagen doorschemeren in de bovenliggende laag. Je maakt het stap voor stap en beoordeeld of het voldoet aan de door jou gestelde eisen. Pas als het aan de verwachting voldoet komt de handtekening eronder. Het is eigenlijk een bouwproject in het klein.
Naast de creativiteit houd ik mij bezig met maatschappelijk werk. In 2009, 2010, 2011 en 2012 heb ik met een aantal andere vrijwilligers helpen klussen in Hongarije. We hebben in een tehuis ruimtes opgeknapt en bij de bewoners kleine klusjes, zoals spulletjes ophangen tot muren repareren en hang- en sluitwerk vastzetten, gedaan.
Naast het tehuis hebben wij in een ziekenhuis in Boedapest ons steentje bij mogen dragen. De spreekruimte annex kantine en toiletruimte bij de wachtruimte hadden een beurt nodig. Ook een hele lange gang hebben wij voorzien van vloertegels met plint. Er is daar nog voldoende werk te verzetten!

Certificaten

Sinds december 2011 is HBA ook BREEAM-NL Nieuwbouw Expert.
In mei 2013 is het certificaat materialentool verkregen. Met de materialentool kan de milieuprestatieberekening worden gemaakt. Deze berekening is vanaf januari 2013 nodig bij de aanvraag van een bouwvergunning. Hiermee is HBA een Nieuwbouw Sterren Expert.